EUGéNIE BRANDS

Ik ben de dochter van de kunstschilder Eugene Brands (Cobra Groep) en houd mij veel bezig met onze "STICHTING EUGENE BRANDS,” waarvoor ik oa. tentoonstellingen, boeken en korte documentaires organiseer.

Na mijn opleiding aan de Rietveld- en Rijks Akademie te Amsterdam, heb ik vervolgens 25 jaar gewerkt als kostuumontwerpster voor televisie, theater en film. Voor de Televisie met oa: “ verhalen van Guy de Maupassant”," Roald Dahl”, "Vincent van Gogh” regie Jan Keja. En voor films: met oa. regisseurs als Theo van Gogh, Ruud van Hemert, Bob Rooyens en Wim Verstappen. Ik heb dit ervaren als een fantastische tijd.

Nu heb ik 16 jaar geleden een huis in Z.Frankrijk gekocht met een groot terrein, inclusief wijngaard. Alles was zeer verwaarloosd. Maar de ligging van dit prachtige ruige terrein op die heuvel met dat waanzinnige uitzicht liet mij niet meer los. Wat mij in die tijd is overkomen ( en dat was best heftig!) heb ik in dit boek beschreven. “EEN WITTE RAAF’ is een melange van fictie en werkelijkheid. Een verhaal vol wijn, plezier en zon. Maar ook een document van bedrog, teleurstellingen, natuurrampen, onherroepelijkheid en noodlot.

Mijn volgende thriller speelt zich af op Curacao, en de titel is: “HET ZEEPAARDJE”.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR:

Een Witte Raaf
ISBN:9789461539083
€ 16.95

Lees meer > Bestel >

Een Witte Raaf - Grootletterboek
ISBN:9789463381482
€ 39.95

Lees meer > Bestel >