IRMA LOHMAN

Irma Lohman is een alleenstaande moeder van 6 zoontjes die werkzaam is als spreker, zangeres, coach en auteur op het gebied van leiderschap, authenticiteit, talentontwikkeling, zingeving en spiritualiteit. Middels seminars, trainingen, concerten en masterclasses inspireert, motiveert en raakt zij mensen met haar stem, zowel particulieren als bedrijfsleven.

Al meer dan 25 jaar staat Irma op diverse podia. Naast het winnen van 3 concoursen, waaronder het bekende Prinses Christina concours, heeft zij na haar klassieke zangopleiding op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in diverse grote theater en musicalproducties gestaan.Tevens zong zij op diverse business events (Jaguar Nederland, KLM, BMW) en luisterde zij chique gala’s op zoals Het Flying Doctors Gala en het Amsterdam Diner. Een van de hoogtepunten was haar optreden voor 50.000 mensen in de Amsterdam Arena tijdens het huwelijksfeest van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima.

Na de fase van het in de schijnwerpers staan diende het moederschap zich aan. In een periode van tien jaar waarin zij maar liefst 6 (eigenlijk 7) zonen baarde, ronde zij tegelijkertijd haar coachopleiding af en ontdekte zij haar passie voor het spreken waarbij ze letterlijk een nieuw geluid laat horen. Dat deed zij o.a. voor de Nyenrode Business University, Fontys Hogeschool, ING en het Nationale zakenvrouwencongres. Tevens gaf zij een inspirerende talk op het podium van het wereldberoemde TEDX.

Je mag gerust stellen dat deze authentieke artiest/ levenskunstenares van “die Voice” die zij ooit belichaamde, inmiddels is uitgegroeid tot de “Voice of Leadership”.

Van het leven van een miljonairsvrouw naar het ooit achter in de rij aansluiten bij de voedselbank.

Irma heeft veel facetten van het leven meegemaakt waardoor haar verhaal en boodschap authentiek zijn en bij mensen resoneert.

Op bijzondere wijze begeleid Irma mensen nu naar “die volgende stap”. Ze weet als geen ander hoe je kunt komen waar je wilt zijn.

Haar levenswijsheid in combinatie met haar zang zet zowel mens als bedrijf in beweging. Ze spreekt vanuit een enorme bezieling, en het is haar missie om met al haar creatieve talenten zoveel mogelijk mensen hun eigen Voice of Leadership (weer) te leren ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze werkelijk bestemd zijn.

Haar boek The Voice of Leadership en zelfontwikkelde Voice of Leadership System dienen bij alles wat ze doet als kapstok en zorgen ervoor dat mensen middels 5 stappen en 10 “instrumenten” hoger op de toonladder van het leven komen, hun volle potentieel leren benutten.

Zowel haar boek als het totaalconcept zijn een unieke beleving te noemen door de muzikale componenten die ze eraan heeft toegevoegd.

Haar bewustwordingsmodel geeft inzicht, reikt praktische instrumenten aan en zorgt voor veel interactie tussen haar en haar publiek.

Zowel bewust als onbewust weet zij bij mensen van allerlei pluimage een gevoelige snaar te raken Irma heeft het talent om mensen met haar stem tot diep in hun ziel te raken waardoor iedereen het erover eens is dat er “iets” gebeurd. Haar performance zorgt voor meer beweging, verbinding, motivatie, bewustwording, inspiratie, zingeving, innovativiteit, verbinding, vertrouwen, positiviteit en creativiteit. Ze weet zowel mens als bedrijf vanuit intrinsieke motivatie hoger op de toonladder van het leven te krijgen. Om zowel hun mission statement als ook hun zielendoel helder te krijgen en daarop een daadkrachtige aanpak te realiseren. Dromen bewerkstelligen begint namelijk bij het stellen van doelen.

The Voice of Leadership is een ware happening, een Xperience die je gewoon wilt beleven!

Irma draagt op geheel eigen wijze haar steentje bij aan het welzijn van mens en bedrijf.

En met het oog om daar ook nog een goed doel aan te koppelen, mag je van The Voice of Leadership gerust spreken van een congruent en uniek totaalconcept.

BOEKEN VAN DEZE AUTEUR:

The Voice of Leadership
ISBN:9789461539397
€ 19.95

Lees meer > Bestel >