Een Witte Raaf - Grootletterboek

EUGéNIE BRANDS :
EEN WITTE RAAF - GROOTLETTERBOEK

ISBN: 9789463381482
458 pagina's
Verschijningsdatum: Februari 2017
Prijs: €39.95

OVER DIT BOEK:

Als Clair wordt uitgenodigd door vrienden om mee te helpen met het opzetten van een kookcursus in de Provence, verandert dat haar hele leven. Ze wordt zo gegrepen door het zonnige en kleurrijke leven in Zuid-Frankrijk dat ze meteen op zoek gaat naar een huis in die omgeving.

Op een dorpsfeest ontmoet ze een intrigerende man van Frans-Algerijnse afkomst, Guy genaamd. Hij neemt haar mee naar een groot verwaarloosd landgoed met een oud huis en een vervallen wijngaard. Clair wordt verliefd op hem en op dat landgoed. Ze krijgen een heftige relatie.

Met haar enthousiasme en lef weet ze het geheel binnen enkele jaren op te krikken tot een waar paradijs. Een Witte Raaf noemt ze haar project. Het wordt een komen en gaan van een vaste vriendinnengroep die haar in alles probeert te steunen. Als ze bij de Wijncoöperatie van haar dorp ook nog een prijs krijgt voor de beste rosé van de streek (wat op haar landgoed wordt gevierd) kan ze haar geluk niet op. Maar dan verschijnen er donkere wolken aan de horizon en speelt jaloezie een kwalijke rol. Ze kan niet op tegen de Franse bureaucratie en haar Witte Raaf wordt aangeschoten wild.


Bestel >