Depressie, een opstap naar geluk

MODITA VAN ZUMMEREN :
DEPRESSIE, EEN OPSTAP NAAR GELUK

ISBN: 9789463384803
296 pagina's
Verschijningsdatum: September 2018
Prijs: €22.95

OVER DIT BOEK:

Een derde van de mensheid maakt in zijn leven één of meerdere depressies door. De Westerse behandeling daarvan is vaak een vorm van therapie die aanspraak maakt op het denkproces en/of het voorschrijven van antidepressiva. Modita van Zummeren heeft - zowel als arts als tijdens haar eigen depressies - ondervonden, dat deze behandeling in de meeste gevallen niet werkt. In dit boek beschrijft zij hoe ze door middel van bewustzijn definitief uit haar depressies is gekomen.

Het boek bevat handreikingen om depressie zonder antidepressiva en met bewustzijn te overwinnen, onder andere: Acceptatie van de Depressie, Familie Opstellingen, de Actieve Meditaties van de Oosterse Mysticus Osho, Lichaamsgerichte Therapie en het vinden van Passie in het leven.

Modita (1962) is (niet meer praktiserend) arts en begeleidt meditatie cursussen, meditatieve therapieën, stilte medi- tatie weekenden in de natuur en familie opstellingen. Ze werkt op een laagdrempelige, enthousiaste manier, met wijsheid en vanuit een warme interesse in haar medemens.


Bestel >