PRESENTATIE VAN:

PANTAU IN INDIA - VERONIQUE RENARD

 

Pantau in India is een fascinerend verhaal van een Nederlandse carrièrevrouw die uit onvrede over haar leven naar India vertrekt en daar stuit op de Tibetaanse gemeenschap in ballingschap. Zodra Véronique Renard oog in oog heeft gestaan met de Dalai Lama beseft zij dat haar toekomst het Tibetaanse volk toebehoort.
Zij verbrandt in Nederland alle schepen achter zich om zich te wijden aan haar zelfopgelegde taak als bruggenbouwer tussen het lijden van de Tibetanen enerzijds (door de Chinezen van huis en haard verdreven) en het onwetende en onverschillige westen anderzijds.

Véronique Renard doorleeft de diepe oosterse spritualiteit, neemt de naam Pantau aan en begint aan een nieuw leven. Indiase en Tibetaanse monniken wijden haar in, in de oeroude geheimen van het leven en Pantau ontwikkelt zich als de ambassadrice van de Tibetaanse strijd.
Dit meeslepende verhaal uit de Himalaya zal de lezer van de eerste tot de laatste bladzijde ademloos boeien. Pantau heeft de luxe van haar westerse leven opgegeven voor een zaak van de hoogste orde: gerechtigheid en wereldvrede. Een authentiek verhaal dat speelt in het nu van een bijzondere en dappere vrouw!

website: www.pantau.org

pantau in india

Véronique Renard:
Pantau in India
ISBN: 9789059114562
Prijs: €16,95